Op pad met Revive.. -foto’s

Door: • Jul 19th, 2009 • Rubriek: Foto / Video

Gisteren, zaterdag 18 juli, was ik pad met Revive Kiteboarding. Aan het einde van de middag luwde de wind iets en was het geweldig weer! De wind was nog steeds sterk en soms vlagerig. Voor mij reden te meer om de handjes in de buurt of zelfs aan de bar te houden! Hoog gaan was dit keer ‘skyhigh’ gaan zoals ik deze rangorde maar heb aangebracht.

In mijn pauze heb ik wat foto’s gemaakt. Ik ben nog steeds aan het experimenteren met de instellingen van mijn compactcamera maar jij ziet natuurlijk ook wel dat het er lekker aan toe ging bij de kiteboys en -girl van Revive!

Kite labels:

2 Responses »

 1. Prachtige foto’s!

  Die boardjes varen zo lekker.. 🙂

 2. soooow Revive in tha house!
  ze varen zo super chill! in de choppy omstandigheden lekker rustig,
  ze hebben prima pop en t land o zo heerlijk! volgend seizoen in de productguide van soul!?
  mja in ieder geval ben ik er blij mee, ik heb een 133-40 en dat is prima.. ik kom van 128 maar het voelt hetzelde!

  samenmet mijn jekyll2 een supercombo!
  uitproberen dus! (testcenter bij eurofuncenter oostvoorne ligt er misschien wel 1 😉 )

Jouw reactie / aanvulling..